Uw wasgoed in vertrouwde handen

Bij Stomerij-Wasserij Joli is uw persoonsgebonden wasgoed in vertrouwde handen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van wassen en stomen staan wij voor u klaar. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Wij beschikken over een groot aantal wasmachines en drogers van top kwaliteit. Ons gekwalificeerd personeel behandelt uw wasgoed met de grootste zorg!

Wij ontzorgen u
Wij halen en bezorgen wekelijks uw wasgoed gratis bij u thuis in de regio Noord- en Midden-Limburg. Het draait om meer dan alleen het wassen en stomen van uw persoonlijke wasgoed, maar ook om een stukje vertrouwen en ontzorgen. Het wasgoed van iedere klant wordt apart gewassen en afgehandeld volgens de vooraf gemaakte afspraken. Het kan altijd gebeuren dat uw wasgoed onverhoopt een keer extra opgehaald moeten worden. Bel ons en wij halen gratis uw wasgoed op.  

Zijn er vragen, speciale wensen of heeft u een allergie?
Wij hebben voor alles een schone oplossing!  

Bezorgen

Kwaliteit en service staan voorop. Wij halen en bezorgen wekelijks uw wasgoed gratis bij u thuis in de regio Noord- en Midden-Limburg. Het kan altijd gebeuren dat uw wasgoed onverhoopt een keer extra opgehaald moeten worden. Neem dan contact met ons op of geef het door aan de verzorging. Mocht u onverhoopt naar het ziekenhuis moeten: ook daar kunnen wij uw was ophalen en bezorgen. Gaat u verhuizen of naar een andere zorginstelling? Geef het aan ons door en wij verhuizen graag met u mee.


Wassen en reinigen

Uw wasgoed wordt bij Stomerij-wasserij Joli met de grootste zorg behandeld. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden wasgoed. De was van iedere klant wordt apart gereinigd. U ontvangt een wastas voorzien van uw persoonlijke gegevens. De door u aangeleverde was wordt door ons gesorteerd. U krijgt de was gevouwen, gestreken en gemangeld terug. Bovenkleding leveren wij op kledinghangers.

Milieubewust

Het wassen en reinigen van uw wasgoed doen wij op een milieubewuste wijze. De wasmiddelen die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. Wij streven ernaar om zo min mogelijk plastic te gebruiken en materialen waar mogelijk te reinigen en hergebruiken.
Stomerij-wasserij Joli verzorgen het wasgoed van mijn ouders. Zij bieden een totale ontzorging die wij als erg prettig ervaren. De was wordt altijd erg netjes en schoon geleverd. Daarnaast vinden mijn ouders het wekelijkse bezoekje natuurlijk erg gezellig.

Ans Janssen

Het is vlug en heel gemakkelijk te regelen of jullie de was kunnen doen. Mails worden vlug gelezen en beantwoord. Altijd tijd om de was te doen. De was word mooi opgehaald, verzorgd en teruggebracht naar de Kreppel. Al vele jaren super tevreden over Joli

Rinie Verstegen