Onze werkwijze

Wij halen en bezorgen wekelijks uw wasgoed gratis bij u thuis in de regio Noord- en Midden-Limburg. U ontvangt een wastas voorzien van uw persoonlijke gegevens. De door u aangeleverde was wordt door ons gesorteerd. U krijgt de was gevouwen, gestreken en gemangeld terug. Bovenkleding leveren wij op kledinghangers. Voor alle bovenkleding geldt dat u kunt aangeven indien het alleen gewassen of ook chemisch gereinigd mag worden.

Onze specialismen
Stomerij-wasserij Joli is gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden wasgoed. Wij stomen en reinigen met zorg uw kleding, suède, leer, tapijten, dekbedden, dekens en gordijnen. Met onze gordijnenservice halen wij uw gordijnen op, stomen deze grondig en brengen ze vervolgens weer bij u terug. Indien gewenst verzorgen wij ook het afhalen en ophangen. Een andere service die wij bieden is onze hemdenservice. Hierbij ontzorgen we u van de tijdrovende klus om uw eigen overhemden te wassen en strijken. Buiten het stomen en reinigen van uw wasgoed, kunt u ook bij ons terecht voor kledingreparatie.

Voor alles een schone oplossing
De was van ieder klant wordt apart gereinigd. Wij beschikken over zeer gekwalificeerd personeel en een groot aantal kwalitatieve wasmachines en drogers. Zijn er vragen, speciale wensen of heeft u een allergie? Wij hebben voor alles een schone oplossing!

NEEM CONTACT OP

Bezorgen

Kwaliteit en service staan voorop. Wij halen en bezorgen wekelijks uw wasgoed gratis bij u thuis in de regio Noord- en Midden-Limburg. Het wasgoed van iedere klant wordt apart gewassen en afgehandeld volgens de vooraf gemaakte afspraken. Het kan altijd gebeuren dat uw wasgoed onverhoopt een keer extra opgehaald moeten worden. Neem dan contact met ons op of geef het door aan de verzorging. Mocht u onverhoopt naar het ziekenhuis moeten: ook daar kunnen wij uw was ophalen en bezorgen. Gaat u verhuizen of naar een andere zorginstelling? Geef het aan ons door en wij verhuizen graag met u mee.

Wassen en reinigen

Uw wasgoed wordt bij Stomerij-wasserij Joli met de grootste zorg behandeld. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden wasgoed. De was van iedere klant wordt apart gereinigd. U ontvangt een wastas voorzien van uw persoonlijke gegevens. De door u aangeleverde was wordt door ons gesorteerd. U krijgt de was gevouwen, gestreken en gemangeld terug. Bovenkleding leveren wij op kledinghangers.

Milieubewust

Het wassen en reinigen van uw wasgoed doen wij op een milieubewuste wijze. De wasmiddelen die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. Wij streven ernaar om zo min mogelijk plastic te gebruiken en materialen waar mogelijk te reinigen en hergebruiken.
Stomerij-wasserij Joli verzorgen het wasgoed van mijn ouders. Zij bieden een totale ontzorging die wij als erg prettig ervaren. De was wordt altijd erg netjes en schoon geleverd. Daarnaast vinden mijn ouders het wekelijkse bezoekje natuurlijk erg gezellig.

Ans Janssen

Het is vlug en heel gemakkelijk te regelen of jullie de was kunnen doen. Mails worden vlug gelezen en beantwoord. Altijd tijd om de was te doen. De was word mooi opgehaald, verzorgd en teruggebracht naar de Kreppel. Al vele jaren super tevreden over Joli

Rinie Verstegen