Tarieven

We werken niet alleen voor bedrijven en instanties. Wij stomen en reinigen met zorg uw kleding, su├Ęde, leer, tapijten, dekbedden, dekens en gordijnen. Buiten het stomen en reinigen van uw wasgoed, kunt u ook bij ons terecht voor kledingreparatie. Wij halen en bezorgen uw wasgoed wekelijks in de regio Noord- en Midden-Limburg. 

Wilt u meer weten hierover? Neem contact met ons op voor de tarieven of een offerte.

Offerte aanvragen

Betalingen

Op het aanmeldingsformulier kunt u kenbaar maken hoe u wenst te betalen. Een keer per maand ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur. Bij automatische incasso wordt het bedrag een aantal dagen later van uw bankrekening afgeschreven.

Wilt u geen automatische incasso? Dan kunt u het verschuldigde bedrag binnen 10 dagen over maken via uw bankrekening. 


Neem contact met ons op
Stomerij-wasserij Joli verzorgen het wasgoed van mijn ouders. Zij bieden een totale ontzorging die wij als erg prettig ervaren. De was wordt altijd erg netjes en schoon geleverd. Daarnaast vinden mijn ouders het wekelijkse bezoekje natuurlijk erg gezellig.

Ans Janssen

Het is vlug en heel gemakkelijk te regelen of jullie de was kunnen doen. Mails worden vlug gelezen en beantwoord. Altijd tijd om de was te doen. De was word mooi opgehaald, verzorgd en teruggebracht naar de Kreppel. Al vele jaren super tevreden over Joli

Rinie Verstegen