VOOR AL UW VRAGEN
EEN SCHONE OPLOSSING! 

INFORMATIEPAKKET AANVRAGEN

Onze specialismen

  • Stomerij-wasserij Joli is gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden wasgoed. Wij reinigen met zorg uw kleding, suède, leer, tapijten, dekbedden, dekens en gordijnen. Met onze gordijnenservice halen wij uw gordijnen op, reinigen deze grondig en brengen ze vervolgens weer bij u terug. Indien gewenst verzorgen wij ook het afhalen en ophangen. Een andere service die wij bieden is onze overhemdenservice. Hierbij ontzorgen we u van de tijdrovende klus om uw eigen overhemden te wassen en strijken. Buiten het stomen en reinigen van uw wasgoed, kunt u ook bij ons terecht voor kledingreparatie.
ONZE WERKWIJZE

Wij ontzorgen u

Wij halen en bezorgen wekelijks uw wasgoed gratis bij u thuis in de regio Noord- en Midden-Limburg. Het draait om meer dan alleen het wassen en stomen van uw persoonlijke wasgoed, maar ook om een stukje vertrouwen en ontzorgen. Het wasgoed van iedere klant wordt apart gewassen en afgehandeld volgens de vooraf gemaakte afspraken. Het kan altijd gebeuren dat uw wasgoed onverhoopt een keer extra opgehaald moeten worden. Bel ons en wij halen gratis uw wasgoed op. Meer informatie

Uw wasgoed in vertrouwde handen

Bij Stomerij-Wasserij Joli is uw persoonsgebonden wasgoed in vertrouwde handen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van wassen en stomen staan wij voor u klaar. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Wij beschikken over een groot aantal wasmachines en drogers van top kwaliteit. Ons gekwalificeerd personeel behandelt uw wasgoed met de grootste zorg! 

Zijn er vragen, speciale wensen of heeft u een allergie? Wij hebben voor alles een schone oplossing! NEEM CONTACT MET ONS OP
Wasserij Joli
Stomerij-wasserij Joli verzorgt het wasgoed van mijn ouders. Zij bieden een totale ontzorging wat wij erg prettig ervaren. De was wordt altijd erg netjes en schoon geleverd. Daarnaast vinden mijn ouders het wekelijkse bezoekje natuurlijk erg gezellig.

Ans Janssen