Uw wasgoed

Uw wasgoed wordt bij Stomerij-wasserij Joli met de grootste zorg behandeld. Om te beginnen krijgt u van ons een grote wastas voorzien van uw persoonlijke gegevens. De door u aangeleverde was wordt door ons gesorteerd per soort. U krijgt de was weer netjes gevouwen, gestreken en gemangeld terug. Zaken als bovenkleding netjes op hangers in een plastic hoes en onderkleding alsook platgoed in plastic verpakt.

Stomerij-wasserij Joli is gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden wasgoed. De was van ieder klant wordt apart gereinigd. Dit kunnen wij doen omdat wij beschikken over:

  • zeer gekwalificeerd personeel
  • een groot aantal kwalitatieve wasmachines en drogers

Tafellakens, lakens, slopen, theedoeken en zakdoeken (platgoed) worden door ons gemangeld. Dit geeft een zeer mooi resultaat. Voor alle bovenkleding geldt dat u kunt aangeven of deze (indien nodig) alleen gewassen of ook chemisch gereinigd mag worden. Staat er op het wasetiket dat uw kledingstuk alleen chemisch gereinigd mag worden of 30 graden handwas en u geeft aan dat alle kleding gewassen moet worden, dan is dit voor eigen risico. Indien u was heeft die kan afgeven (b.v. nieuwe kleding), dan verzoeken wij u deze apart in een plastic zak aan ons te leveren.

Uiteraard kunt u ervan op aan dat alle was met de grootste zorg behandeld wordt.

Gespecialiseerd
Wij zijn gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden wasgoed! Het reinigen van kleding, dekens, dekbedden, tapijten, gordijnen enz. Het repareren van kleding en schoenen.
Persoonsgebonden
De was van ieder cliënt wordt apart gewassen. Dit kunnen wij doen omdat wij beschikken over zeer gekwalificeerd personeel en een groot aantal wasmachines en drogers.
Bezorgen
Wij halen en bezorgen uw wasgoed GRATIS !
Particulieren
We werken niet alleen voor bedrijven en instanties. U als particulier kunt ook in Heythuysen terecht voor uw stoomgoed, het reinigen van gordijnen en tapijten alsook reparatie van schoenen en kleding!